Siirry sisältöön

Tutustu huoneeseemme


Rento ilmapiiri yhdistettynä uskomattomiin merinäkymiin tarjoaa ainutlaatuisen merenrantakokemuksen.

Lippupaketit Beach Hotel Santalahdessa

Tämä kausi on tarkoitettu kävelemään rannalla, tutustumaan uuteen ympäristöön, viihtymään sisällä, nauttimaan suomalaisesta saunasta, nauttimaan lämpimästä juomasta tai istumaan ulkona peiton alla nauttien rantanäkymästä ja puhtaasta rentoutumisesta. Livahda tällä kaudella kokeaksesi seesteisyys rannalla auringonlaskun cocktailien ja ruokailun parissa.

Katso lisää

Perhehuone sivuttaisella merinäköalalla (yhteinen kylpyhuone)


Perhehuoneeseen voi majoittua lisävuoteen kanssa jopa viisi henkilöä. Standardikalustuksena on joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja kerrossänky. Omalla parvekkeella on sivuttainen näköala merelle ja istuma-alue. Huoneessa on 42” äly-TV ja kirjoituspöytä. Tämä huone jakaa kahden hengen huoneen kanssa kylpyhuoneen, joka sijaitsee huoneiden välittömässä läheisyydessä.

Kahden hengen huone sivuttaisella merinäköalalla (yhteinen kylpyhuone)


Kahden hengen huone, jonka sängyt voidaan sijoittaa yhteen tai erikseen. Omalla parvekkeella on istuma-alue ja sivuttainen näköala merelle. Huoneessa on 42” äly-TV ja kirjoituspöytä. Tällä huoneella on yhteinen kylpyhuone perhehuoneen kanssa. Kylpyhuone sijaitsee huoneen välittömässä yhteydessä.

Metsänäköalahuone


Kahden tai kahden hengen hotellihuoneesta on näkymät paikallisen metsän vehreyteen. Voit valita joko parivuoteen (160cm) tai 2 erillistä sänkyä. Sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa, jossa on USB-latausasemat vuodetelineen vieressä, joten sinulla on kaikki mitä tarvitset.

Sisältää: 42″ Smart TV, minijääkaappi, kylpyhuone suihkulla, pimennysverhot, Wi-Fi, USB-latausasemat ja älykäs avaimeton sisäänkäynti.

Metsänäköalahuone parvekkeella


Kahden hengen hotellihuone parvekkeella ja ulkoistuimella, josta on näkymät metsään ja luontopolun alkuun. Voit valita parivuode (160 cm) tai 2 yhden hengen vuodetta. Huone sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa, ja siinä on työpöytä ja avaimeton sisäänkäyntijärjestelmä.

Sisältää: parveke ulkokalusteilla, 42″ Smart TV, Wi-Fi, minijääkaappi, pimennysverhot, USB-latausasemat ja älykäs avaimeton sisäänkäynti.

Merinäköalahuone parvekkeella


Paras näkymä on se, mistä tämä huone tunnetaan. Parveke, jossa on ulkokalusteet ja upeat näkymät Suomenlahdelle, odottaa sinua. Tämä huone sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa lähellä saunaa, ja siinä on avaimeton sisäänkäynti. Voit valita parivuoteen (160 cm) tai 2 yhden hengen vuodetta.

Sisältää: merinäköalan, parvekkeen, jossa on ulkokalusteet, 42 tuuman älytelevisio, Wi-Fi, minijääkaappi, USB-latausasemat, kirjoituspöytä, pimennysverhot, kylpyhuone suihkulla ja älykäs avaimeton sisäänkäynti.

2 makuuhuoneen perhehuone suurella parvekkeella


Tässä huoneessa on suurin kahden hengen parveke ulkoistuimella 8 hengelle. Tässä 2 makuuhuoneen perhehuoneessa voi majoittua jopa 5 henkilöä, ja 2 huonetta on erotettu ovella. Voit valita parivuoteen (160 cm) tai 2 yhden hengen vuodetta yhdessä huoneessa, ja toisessa on yksi suuri yhden hengen vuode (120 cm) ja futon.

Sisältää: suurin parveke, jolta on näkymät metsään, kaksi 42-tuumaista älytelevisioa, Wi-Fi, 2 minijääkaappia, USB-latausasemat, 2 työpöytää, pimennysverhot, kylpyhuone suihkulla ja älykäs avaimeton sisäänkäynti.

Varaa perinteinen suomalainen sauna


Suomalainen sauna on osa suomalaista kulttuuria! Perinteinen suomalainen saunaelämys suojaa sydän- ja verisuonisairauksilta, helpottaa rentoutumista, nivelreumasairauksia, kroonista väsymystä ja kipuoireyhtymiä. Se myös vähentää stressiä, parantaa harjoitussuoritusta, lihasten palautumista ja ihon kosteussuojaominaisuuksia. Varaa saunasi yksinomaan itsellesi, rakkaallesi tai juhliin!

Katso lisää