Juhlapalvelu


Tutustu Juhlapalveluumme Ravintola Santalahdessa

Santalahti -ravintolassa mielestämme kaksi kokemusta ei ole samanlaisia. Haluamme tutustua sinuun henkilökohtaisella tasolla, jotta voimme auttaa luomaan todella ainutlaatuisen tapahtuman, joka heijastaa sitä, kuka olet. Pieni mutta mahtava joukko erilaisia ​​asiantuntijoita pystyy luomaan ruokalistan pienille tai suurille tai jopa jos tarvitset erityistä kakkua tilaisuuteen.

Ensiluokkaisista raaka-aineista ainutlaatuisiin tapahtumapaikkoihin, uskomme että kaikki tehtävät ansaitsevat yhtä paljon huomiota budjetistasi tai tilanteestasi riippumatta. Loppujen lopuksi, onko sinulla pieni tai suuri juhlapäivä, sen ei pitäisi olla suuri stressi. Sinun pitäisi pystyä istumaan alas, rentoutumaan ja nauttimaan prosessista ja seurasta, jonka kanssa olet.

Kolme helppoa vaihetta:
1. Ota yhteyttä sähköpostilla info@hotelsantalahti.com tai puhelimitse +358 44730 1700
2. Kokoa ruokalistasi ruokailutottumuksista riippumatta. Vegaani? Kasvissyöjä? Gluteeniton? Hiilihydraatiton? Riippumatta ruokailutottumuksistasi, ovatko ne samoja tai erilaisia ​​kuin kollegoillasi ja joukkuetovereillasi, rakennamme ateriasuunnitelman sen ympärille, mikä sopii sinulle ja yrityksellesi. Aamiainen, lounas, välipalat – me teemme kaiken.
3. Syö ja nauti! Koska syömisen pitäisi olla hauskaa!


Pyydä lisätietoja

Häät


Jokaiset häät on juhla, joka yhdistää kaksi henkilöä, ja sen tulee heijastaa heidän tyyliään ja visiotaan. Huolellisesti kuratoidut ruokalistamme on suunniteltu tyydyttämään jokaisen makuhermon. Ravintola Santalahti vastaa ruokavalion tarpeisiin, olipa kyseessä kokonainen menu tai muutama erikoisvieras!

Syntymäpäivät


Hanki edullinen, ravintolatason, kokin valmistama syntymäpäiväateria kotiovellesi.

Kakku ja jälkiruoat


Meillä on makeaa luovuutta, jotta voisimme valmistaa jälkiruokavalikon varmasti tyydyttämään kaikkien haluja. Jälkiruokapalvelupalveluillamme mahdollisuudet ovat rajattomat.Tiimimme työskentelee kanssasi ymmärtääksesi jälkiruokaideasi ja tehdä siitä totta. Etsitpä sitten hienostunutta karkkipatukkaa, hienostunutta jälkiruokavalikoimaa tai dekadentti päällystettyä jälkiruokaa, sisäinen leivonnaiskokkimme ja kulinaarinen tiimimme saavat makuhermosi laulamaan. Synttärit, häät, vuosipäivä, juhlat tai vain siksi, että haluat sellaisen, se on meille riittävä syy!

Lounas Catering


Yrityslounaista keskipäivän tapahtumiin, Santalahti -ravintolassa on maukkaita inspiroituja lounasaterioita.

Terveellinen ateriapalvelu


Haluatko noudattaa ruokavaliorajoituksia ja tarjota terveellisempiä ateriavaihtoehtoja vieraillesi seuraavassa henkilökohtaisessa juhlassasi tai toimistokokouksessasi? Muffineista vegaanikääreisiin, kasvissyöjälautasista gluteenittomiin välipaloihin, meillä on sinulle ruokalista terveellisistä ruokailuvaihtoehdoista. Santalahti -ravintolan tiimi tarjoaa ihanteellisen terveellisen aterian, jotta juhlatilaisuutesi, häät, yritystapahtumasi tai konferenssisi kokoontuminen onnistuu.