Suunnittele tapahtuma


Erityisiä hetkiä juhlitaan joka päivä

Kaikki on mahdollista Beach Hotel Santalahti & Restaurantissa

Erikoisia hetkiä juhlitaan joka päivä… mikset tekisi yhdestä niistä omasi? Syntymäpäiväjuhlista ja vuosipäivän juhlista vauvajuhliin ja kihlajais illallisiin, Beach Hotel Santalahden yksityiset sisä- ja ulkotapahtumatilat ovat täydellisiä mihin tahansa tilaisuuteen ja mihin aikaan vuodesta tahansa. Nautitpa sitten intiimistä tapaamisesta perheen kanssa aurinkoterassilla, viihdyttämässä ystäviä tai isännöitkö suuren gaalan ravintolassa, jokainen ainutlaatuinen tila on suunniteltu vaikuttamaan 10-220 hengelle.


Pyydä lisätietoa

Juhlat ja kokoontumiset

Juhlat, syntymäpäivät, häät, harjoitusillalliset, vuosijuhlat, viihde, perhejuhlat, tapaamiset ja pyhien ja lomien juhlat

Tapaamiset ja retriitit

Liiketapaaminen aamiais- ja lounasbuffetilla tai à la carte -ravintolasta tai istuimapaikat ravintolassa tai yksityisessä kokoushuoneessa.

Juhlapalvelu

Santalahti -ravintola tuo innoissaan kaiken mukavasta ruoasta globaalisti inspiroituun ruokaan suoraan sijaintiisi. Etsitpä syntymäpäiväkakkua, isännöit intiimiä 10 hengen juhlaa tai yli 100 hengen gaalaa, voimme vakuuttaa, että pidämme jokaista työtä kumppanuutena!