TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖT

TIETOSUOJA HOTELS & DREAMS OY:N HALLINTAAN BEACH HOTEL SANTALAHDESSA)

HOTELS & DREAMS OY käsittelee henkilötietojasi tarjotakseen sinulle parhaat mahdolliset palvelut. Säilytämme hotelli- ja ravintola-asiakkaidemme, liikekumppaneidemme ja henkilöstömme henkilötietoja. Henkilötietoja ovat mm. etu- ja sukunimi, puhelinnumero tai tiedot siitä, miten käytät palvelua.

Millaisia ​​henkilötietoja keräämme?

Hotels & Dreams Oy:n henkilötietorekisterit käsittelevät asiakkaiden, henkilökunnan ja liikekumppaneiden henkilötietoja. Kussakin rekisterissä käsiteltävät tiedot perustuvat rekisterin tällaisten tietojen käyttötarkoituksiin. Käsittelemme vain sellaisia ​​henkilötietoja, jotka ovat tarpeellisia rekisterien tarkoituksen toteuttamiseksi.

Miten käytämme henkilötietojasi?

Käytämme Hotels & Dreams Oy:n henkilötietorekistereihin tallennettuja tietoja ennalta määrättyihin tarkoituksiin. Rekisterin perusteella tällaisia ​​tarkoituksia voivat olla esimerkiksi asiakkuuksien hoitamiseen liittyvät toimet.

Miten keräämme henkilötietojasi?

Hotels & Dreams Oy:n henkilötietorekistereihin tallennetut henkilötietosi koostuvat pääosin itse toimittamistasi tiedoista, esim. kun teet huoneen tai pöydän varauksen johonkin toimipisteistämme.

Hotels & Dreams Oy:n henkilötietorekistereissä tapahtuvalla henkilötietojen käsittelyllä on useita laillisia perusteita, mukaan lukien laki, sopimus, sopimus tai oikeutettu etu.

Kuka käsittelee henkilötietojasi?

Henkilötietojasi käsittelevät vain Hotels & Dreams Oy:n ja palveluntarjoajamme työntekijät, jotka ovat nimenomaisesti vastuussa henkilötietojen käsittelystä. Käsittelemme henkilötietojasi aina huolellisesti noudattaen hyviä tietojenkäsittelytapoja.